Szállítás / Nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk!

NYITVA TARTÁS / KISZÁLLÍTÁS:

Hétfő-Péntek:               10-18 óráig

Szombat- Vasárnap:    Zárva

Kiszállítás:

A kiszállítás hétfőtől péntekig történik.

BUDAPESTEN belül a szállítás akár 1 munkanap. Budapest teljes területén a kiszállítás 990 Ft. A délig leadott rendeléseket esetében tudjuk garantálni, hogy másnapra megérkezik a küldemény.*

VIDÉKRE leadott rendeléseket 1-3 munkanapon belül* szállíttatjuk ki futárszolgálattal, melynek díja az ország egész területén belül bruttó 990 Ft. Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a megrendelések a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak ügyfeleinkhez. A délig leadott rendeléseket igyekszünk már másnapra kiszállítatni.

*A TokCenter.hu webáruház minden esetben igyekszik a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelt terméket a fogyasztóig, azonban megrendelések 1-2 % százalékában előfordulhat, hogy egyéb nem várt események miatt nem tudjuk tartani a megadott időintervallumot. (Technikai okok, időjárási problémák, hirtelen megnövekedett forgalom, készlethiány stb.)

 

További információ a szállításhoz:

Logisztikai partnerünk:

Logisztikai partnerünk e-mailben tájékoztatja ügyfeleinket a kiszállításról. A kiszállítás napjának reggelén ügyfeleink e-mailben kapnak tájékoztatást, hogy mely időintervallumban történik a kézbesítés, megadják a futár elérhetőségét, amennyiben egyeztetés szükséges, illetve további információkat.

HA TÖBB MINT  15 000 Ft FELETT RENDEL EGYBEN KIEGÉSZÍTŐT, AKKOR KISZÁLLÍTÁS ÖNNEK TELJESEN INGYEN VAN! ( egyaránt vonatkozik pesti illetve vidéki rendelésekre is )

A feltüntetett áraink tartalmazzák a csomagolás illetve a második kiszállás költségét is, amennyiben az első kézbesítés sikertelennek bizonyul.

A vidéki kiszállítások kizárólag munkanapokon, 8:00-18:00 óráig történnek, ezért olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön egész nap elérhető.

Ha a rendelést pénteken 16:00 óra után adja le, abban az esetben a kiszállítás hétfői rendelésfelvételnek minősül, így leghamarabb a következő héten kedden kapja kézhez.

Fizetés után átvételkor kérnénk szépen a futár jelenlétében átnézni nagy gondossággal a doboz tartalmát. ( Ilyenkor van lehetőség jegyzőkönyvet felvetetni a futárral ha esetlegesen sérülést, hiányosságot tapasztal. ) A csomag átvételét követően hiányzó kiegészítőre, tartozékokra, sérülésekre semmilyen utólagos reklamációt nem fogadunk el! A megrendeléssel ezt Ön tudomásul vette.

A rendelés nem minősül ajánlattételnek, a tévedés, elírás és az elállás jogát fent tartjuk!

Bemutató termünk:

Köszönjük bizalmát és hogy a TokCenter.hu csapatát választotta

Köszönjük bizalmát és hogy a TokCenter.hu csapatát választotta.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz