Szállítás / Nyitva tartás

Tokcenter.hu

NYITVA TARTÁS / KISZÁLLÍTÁS:

Hétfő-Péntek:               10-18 óráig

Szombat- Vasárnap:    Zárva

Kiszállítás:

A kiszállítás hétfőtől péntekig történik 

BUDAPESTEN belül és VIDÉKRE leadott rendeléseket 1-3 munkanapon* belül szállíttatjuk ki futárszolgálattal, melynek díja az ország egész területén belül bruttó 990 Ft. Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a megrendelések a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak ügyfeleinkhez. A délig leadott rendeléseket igyekszünk már másnapra kézbesíteni.

*A TokCenter.hu webáruház minden esetben igyekszik a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelt terméket a fogyasztóig, azonban megrendelések 1-2 % százalékában előfordulhat, hogy egyéb nem várt események miatt nem tudjuk tartani a megadott időintervallumot. (Technikai okok, időjárási problémák, hirtelen megnövekedett forgalom, készlethiány stb.) Ha a szállítási idő rajtunk kívül álló okok miatt meghosszabbodhat, arról e-mail-ben tájékoztatás kap kollégánktól. 

 

További információ a szállításhoz:

Logisztikai partnerünk:

Logisztikai partnerünk e-mailben tájékoztatja ügyfeleinket a kiszállításról. A kiszállítás napjának reggelén ügyfeleink e-mailben kapnak tájékoztatást, hogy mely időintervallumban történik a kézbesítés, megadják a futár elérhetőségét, amennyiben egyeztetés szükséges, illetve további információkat.

A feltüntetett áraink tartalmazzák a csomagolás illetve a második kiszállás költségét is, amennyiben az első kézbesítés sikertelennek bizonyul.

A vidéki kiszállítások kizárólag munkanapokon, 8:00-18:00 óráig történnek, ezért olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön egész nap elérhető.

Ha a rendelést pénteken 16:00 óra után adja le, abban az esetben a kiszállítás hétfői rendelésfelvételnek minősül, így leghamarabb a következő héten kedden kapja kézhez.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Partner elállhat vásárlási szándékától.

A rendelés nem minősül ajánlattételnek, a tévedés, elírás és az elállás jogát fent tartjuk!

Bemutató termünk:

Köszönjük bizalmát és hogy a TokCenter.hu csapatát választotta

Köszönjük bizalmát és hogy a TokCenter.hu csapatát választotta.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz